Mødebooking og dens fordele

Hvis du er studerende og ikke helt føler at SU’en er nok til at betale for huslejen, forsikringer, mad på bordet og samtidig også have penge nok til at komme ud og hygge med vennerne en gang i mellem, så er du bestemt ikke den eneste der har det sådan. Rigtig mange studerende kan have svært ved at få det til at løbe rundt kun med SU, og så er der ikke andet for end at få et studiejob. Mulighederne kan være mange, men en af de mere interessante og måske faktisk også et der kan have relevans for dit studie er mødebooking.

Hvad er mødebooking?

Mødebooking går ud på at man ringer på vegne af en virksomhed til potentielle eller nuværende kunder og arrangere et møde. Når mødet er blevet booket vil en sælger fra virksomheden tage over. Det er derfor værd at bide mærke i, at man altså ikke skal sælge et produkt når man laver mødebooking. Ens opgave er simpelthen bare at få fat i relevante personer og få arrangeret et møde. Det lyder måske udfordrende, og det er da også en fordel hvis man kan lide at tale med mennesker. Det er dog igen vigtigt at pointere at det altså ikke er det samme som at være en telefonsælger.

Det perfekte studiejob

Så hvis du ikke har noget imod at snakke med mennesker, så kan mødebooking vise sig at være det helt perfekte studiejob. Det er udfordrende men også meget givende, og som sagt kan det også have relevans for din uddannelse, som vil komme dig til gavn på længere sigt. Så hvis du står og mangler et studiejob, så prøv at se om der ikke skulle være mulighed for at få et job som mødebooker.